środa, 15 września 2010

Running schoenen voor platvoeten

Het kiezen van de beste loopschoenen betekent zeven door middel van een heleboel informatie. Om in de juiste paar te kiezen, wordt u aangeboden de volgende adviezen: bepalen welke vorm van de voeten hebben en u koopt de loopschoen designed voor uw type van de voeten. We hebben inderdaad goed opgeleid door de hardloopschoen industrie. Vandaag heb ik kunnen kopen voor loopschoenen overpronators, loopschoenen voor underpronators en loopschoenen voor platte voeten. Ik heb te horen gekregen dat overmatig draait kan leiden tot gedaald bogen. Maar door te kiezen om te kopen sportschoenen met een speciale steunzool kan ik dat lot te vermijden.

Is het waar? Is draaien zonder speciale steunzool gevallen leiden tot bogen en de ontwikkeling van platte voeten? Platvoeten komen vaak voor bij zuigelingen en peuters. Dit komt omdat de longitudinale boog is nog niet volledig ontwikkeld. Dus je zou kunnen zeggen platte voeten normaal zijn, toch tot een bepaalde leeftijd. De boog van de voet gedurende de kinderjaren ontwikkelt, zodat we een normale bogen ben tegen de tijd dat we oud genoeg om te stemmen. Dat wil zeggen, als onze voeten zijn toegestaan, op natuurlijke wijze te ontwikkelen.

"Waarbij je je voeten in de schoenen is vergelijkbaar met ze in een gipsverband," volgens Dr Gerard Hartmann, Ph.D. in "Born To Run" van Christopher McDougall. Hartmann gaat zeggen: "Als ik je been in het gips gezet, zullen we veertig tot zestig procent atrofie van de spieren te vinden binnen zes weken. Iets dergelijks gebeurt er met uw voeten wanneer ze ingekapseld in de schoenen."

Vind me vandaag dat kinderen krijgen voldoende lichaamsbeweging en niet dragen van schoenen uit een zeer jonge leeftijd. Lopers worden gebruikt om regelmatig oude gymschoenen te dragen wanneer zij liep. Het dragen van dunne zolen schoenen betekende hun voeten hadden een hoop werk te doen. Als gevolg daarvan, hun voeten waren sterker voor. Voor hen, goedkoop, platte sneakers werkte prima. Voer Oregon atletiekcoach Bill Bowerman en zijn "maan schoen" voor zijn prille merk Nike in 1972 en plotseling de menselijke voet werd een zeer gebrekkig ding.

Als hardloopschoenen met speciale steunzool echt nodig zijn, hoe doen we dat goed voor zo lang zonder hen? Hoe verklaren we het opmerkelijk succesvol en opvallend lange, loopt record van de Kenianen? Lange afstanden lopen niet is begonnen in de jaren 1970.

Een artikel in de april 2006 editie van Journal of Sports Sciences onderzocht de factoren die te maken Kenianen zulke fantastische langeafstandslopers. Na het nemen van alles in aanmerking genomen, het een ding dat opviel? De succesvolle lopers kwamen uit de regio's van het land waar de kinderen liep elke dag naar school. Ze hadden niet lopen, ze liep. En niet zomaar een paar blokken, maar vijf tot tien kilometer naar school. Dan weer naar huis. En dat deden ze dit zonder steunzool complimenten van Nike, Asics, New Balance of. Ze liep op blote voeten.

Dit roept de vraag. Is platte voeten veroorzaakt door slijtage en een gebrek aan goede steunzool in je schoenen? Of zou het kunnen zijn dat platte voeten wordt veroorzaakt, ten dele door de boog te ondersteunen in uw schoenen maken de spieren van uw voeten zwak en niet in staat om de belasting eisen van het dagelijks lopen en rennen te weerstaan? Onze voeten zijn opgebouwd uit 26 botten, bijeengehouden door 33 gewrichten en meer dan 100 spieren, pezen en ligamenten. Het is de vorm en de spanningen aan de curve die een boog zo sterk en in staat om het vervoeren van ladingen van meer dan zijn eigen gewicht maakt. Door een steun onder de boog van een brug, is het evenwicht verbroken, de brug niet. Kan de bogen van onze voeten niet anders reageren? schoenen Replay
schoenen SPM

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz