środa, 28 października 2009

10 Online Shoes Shopping Tips

Tip # 1 - Know Your Feet.

De beste manier om schoenen die passen bij uw voeten goed te kopen is hun vorm rekening. Heb je voeten uit het morsen van de zijkanten van de meeste schoen stijlen? Probeer vervolgens de gehele breedte schoenen.

Heeft u een probleem met Gapping op de zijkanten van je schoenen? Misschien een smalle breedte schoenen zal helpen.

Zijn je tenen korte en stompe? Dan puntige schoenen die niet recht voor je. Gezien de vorm van uw voeten zullen u helpen koopt grote passende schoenen bijna elke keer.

Tip # 2 - Neem een hint uit de schoenen die je al hebt.

Neem uw favoriete paar schoenen en studie hen. Vraag jezelf af waarom ze passen bij uw voet zo goed. Is het omdat de teen plein is in plaats van puntige? Is het materiaal zacht en heeft gevormd naar de vorm van je voet?

Als je eenmaal weet waarom je best passende paar schoenen passen zo goed, vind schoenen die hebben een vergelijkbaar ontwerp of zijn gemaakt van dergelijke stoffen, en je moet niet al te veel problemen het bestellen van grote passende schoenen online.

Tip # 3 - Zoek een Ontwerper Wiens Schoenen Work For Your.

Meeste schoen fabrikanten en ontwerpers de neiging om hun schoenen consequent snijden. Stel een lijst van de schoen vervaardigt die schoenen maken die passen bij uw voeten goed, en zoeken hun online voorraad voor dat volgende grote paar pompen.

Etienne Aigner is een van de schoen fabrikanten op mijn "lijst", en wanneer ik zoek online voor een nieuw paar schoenen, ik zie wat ze aanbieden eerst. Negen van de tien keer, hun schoenen passen mijn voeten als een handschoen (of misschien moet ik zeggen dat ze passen als een sok).

Tip # 4 - Zijn goedkope schoenen Echt een Bargain?

Iedereen houdt van een koopje, maar je echt geld besparen door het kopen van die 39,95 dollar Pleather pompen die pijn je voeten en keek trashed na slechts droeg ze een paar keer. In plaats van het kopen van goedkope schoenen voor weinig geld, de kwaliteit beter om schoenen te kopen te koop. Met de juiste zorg zal de kwaliteit schoenen voelen en er goed uitzien voor jaren.

Tip # 5 - proberen in een winkel kopen dan online.

Ik ben dol op scout van een groot paar schoenen op het lokale winkelcentrum en ze online te kopen voor minder. Geen belasting, en gratis verzending zal bijna elk paar schoenen goedkoper als je ze online kopen.

Tip # 6 - Shop at Reputable Online Shoe Stores.

Zorg ervoor dat u kopen van gerenommeerde online schoen handelaren die duidelijk zijn gemarkeerd terugkeer beleid en veilige websites.

Tip # 7 - Lees Online Shoe Reviews.

Veel websites functie product reviews geschreven door de klanten. Shoe Reviews geven u een idee van de pasvorm en de kwaliteit van de schoenen herzien.

Tip # 8 - Keep Kousen & Socks in het achterhoofd.

Wanneer u een nieuw paar schoenen koopt, houdt de aard van de kousen of sokken u van plan bent om te dragen met uw nieuwe schoenen in het achterhoofd. Bijvoorbeeld, als u het kopen van een paar laarzen dragen bij slecht weer, wil je misschien een warme, dikke paar sokken met hen te dragen. Dus koop de laarzen een maat groter te bieden aan de sokken.

Tip # 9 - Can You Walk in die Heels?

Als je nog nooit gedragen een paar van 4 inch stiletto hakken pumps voor, haar best om een paar proberen op een steen en mortel te slaan voordat u ze koopt on-line.

Tip # 10 - Don't Besteed niet meer dan je kunt veroorloven.

Juist omdat die 325 dollar dollar Bruno Magli Nazli pompen zijn slechts een klik en een creditcard weg, doe niet meer uitgeven dan je kunt veroorloven. Geloof me, ik weet hoe verslavend online winkelen schoen kan zijn!

Volg deze tien eenvoudige online shoe shopping tips, en u zult schoen online winkelen als een pro. Het beste van alles, zult u zelden of nooit, hebben de terugkeer van een paar schoenen die je gekocht weer online.
schoenen Accessoires
schoenen online
Damesschoenen online
schoenen online
schoenen online Waldlaufer
schoenen online
schoenen
schoenen online

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz